οι επισκέψεις μας

Όλοι οι τακτικοί αναγνώστες κι επισκέπτες αυτού του ιστολογίου γνωρίζουν για την τρέλα μου για μελέτες ή δοκιμιακές γραφές (ίσως βέβαια αυτό να εξηγεί και την υπεραναλυτική -σε σημείο αηδίας μου λένε ορισμένοι- και τη σεντοποίηση πραγμάτων που άλλοι λένε σύντομα). Ήδη έχω αναρτημένη μία στήλη στο sidebar όπου περιλαμβάνονται όλες οι δημοσιευμένες προσπάθειές μου  με υποτυπώδη εξώφυλλα που ξεπερνούν το απλό άρθρο που επιτρέπουν τη σύνδεση σε pdf κείμενα. Μία πρόσφατη συζήτηση με φίλους με έσπρωξε και πάλι να δω τι γίνεται, τι αναγνώσεις έχουμε τέλος πάντων. Βέβαια, και στο παρελθόν είχα κάνει μία τέτοια παρουσίαση.
Έτσι, λοιπόν, βλέπω ότι κυρίαρχη παραμένει η Ενδοοικογενειακή βία με περισσότερες από 1500 επισκέψεις και το δοκίμιο για τα διαζύγια με κοντά 1000 επισκέψεις. Παράλληλα, τις 1000 ξεπερνά το δοκίμιό μου για τη θρησκεία. Σε καλά νούμερα όμως είναι η Ευρυπίδου Ελένη (1038), η δημαγωγία της δημοκρατίας (618), οι ανθρωποθυσίες των ουσιοεξαρτημένων (584), και η φιλοσοφία της Ιστορίας (759).
Οι πίνακες δίνουν μία εικόνα.


4 έκριναν :

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Πω πω... ούτε ο Λούλης να ήσουνα!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ"
ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ :ΣΤΑΘΗ ΠΕΤΡΙΔΗ!-ΣΥΛΒΆΝΑΣ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΑ! ΚΑΙ ΜΙΜΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ!
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΠΑΝΙΚΑ!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ORIENTAL ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑΣ ΚΑΣΙΜΖΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΠΕΣΙΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΠΑΤΣΑ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΚΟΥ!.. ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ.. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΤΖΑΜΠΑΖΗ!..

"ΣΕΧΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ"!..

Ανώνυμος είπε...

Όπως οι μελέτες έτσι και τα στατιστικά είναι εξαιρετικά...

varometro

Suspect είπε...

this is analysis! :)

ShareThis