Ψήφος κατά συνείδηση στο δήμο Παύλου Μελά

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου μας αφήνει εκτός δεύτερου γύρου. Οι πολίτες του νέου δήμου Παύλου Μελά έκριναν και δεν μπορεί παρά η κρίση τους να γίνει απόλυτα σεβαστή. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Αυτά τα τέσσερα χρόνια που είχαμε την τιμή να Διοικούμε το Δήμο Σταυρούπολης ενεργήσαμε πάντα με άξονα το συμφέρον της πόλης βάσει απαραβίαστων αρχών και αξιών αρχές και αξίες που μετατράπηκαν σε προγραμματικές θέσεις.
Η παράταξη «Ανθρώπινη Πόλη» θα παραμείνει στις επάλξεις τιμώντας στην πράξη τους δημότες που την επέλεξαν και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για Αρχές και Αξίες και για το όραμά μας να γίνουν οι τρεις Δημοτικές Ενότητες μια πόλη πρότυπο και λειτουργική. Μια πόλη που χάρη στα Μητροπολιτικά Πάρκα "Παύλου Μελά" και "Καρατάσιου" θα είναι πράγματι μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ.
Σχετικά με το δίλημμα του δεύτερου γύρου:
Δεν μπορούμε παρά να προκρίνουμε την ψήφο κατά συνείδηση. Οι δημότες μπορούν να κρίνουν ποιος από τους δύο  υποψήφιους δημάρχους θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες του τόπου. Ο καιρός των υποδείξεων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Η στάση αυτή δεν είναι ουδέτερη. Προτρέπει τη συμμετοχή και την τοποθέτηση κατά συνείδηση.
Οι θέσεις μας για την πόλη έχουν κατατεθεί. Οι συνδημότες που τις υπερψήφισαν ας κρίνουν κατά συνείδηση ποιος βρίσκεται εγγύτερα, ποιος διασφαλίζει την εφαρμογή και την υλοποίησή τους.
Ο αγώνας για ποιότητα ζωής, για ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση, για πόλεις ανθρώπινες είναι αέναος. Διαρκής προσπάθεια, διαρκής εγρήγορση. Κατά συνείδηση ψήφο αυτήν την Κυριακή όπως κατά συνείδηση λειτουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. 

1 έκριναν :

akrat είπε...

καλημέρα

όλα είναι δρόμος στην ζωή

λυπάμαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..

ShareThis