Πανικός αντιπάλων και ανώνυμα φυλλάδια

Πανικός φαίνεται να κατέλαβε τους υποψήφιους Δημάρχους του δήμου Παύλου Μελά με τη διαφαινόμενη νίκη του Σάββα Σερασίδη. Την ώρα που δημοσκοπικές αναφορές φέρνουν το συνδυασμό του Σάββα Σερασίδη πρώτο και με διαφορά, αντίπαλοι συνδυασμοί κυκλοφορούν ανώνυμα προβοκατόρικα φυλλάδια εναντίον της Ανθρώπινης Πόλης και του κ. Σερασίδη προσωπικά.
Πιο συγκεκριμένα, αντίπαλοι σχηματισμοί κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία και χωρίς καν να προβάλλουν θετικά κάποιο συγκεκριμένο υποψήφιο κατηγορούν το Σάββα Σερασίδη για το ΑΓΝΟ, τον ΟΚΑΝΑ, τον Υποσταθμό της ΔΕΗ και το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Οι συγγραφείς του ανώνυμου φυλλαδίου -και αυτό αποδεικνύει τον πανικό και τη σπέκουλα κατά του Σ. Σερασίδη- επιρρίπτουν ευθύνες για δεινά που προκάλεσαν στη Σταυρούπολη προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις και συνεργάτες-υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σημερινών υποψηφίων Δημάρχων. Είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους της Σταυρούπολης ότι τον Υποσταθμό της ΔΕΗ και τον ΟΚΑΝΑ τον έφερε στη Σταυρούπολη η διοίκηση Μπαρούτα με τη συνυπογραφή Δημοτικών Συμβούλων που πρόσκεινται είτε στην παράταξη του Διαμαντή Παπαδόπουλου (συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου) είτε στην παράταξη του Κώστα Θεοδωρίδη.
Μάλιστα σχετικά με το ΑΓΝΟ είναι γνωστές οι άμετρες υποσχέσεις περί νομιμοποίησης αυθαιρέτων του κ. Θεοδωρίδη όπως και η πρόταση του κ. Παπαδόπουλου για οικοδόμηση της περιοχής με συντελεστή δόμησης 2,4 (αντί 0,8).
Παράλληλα, όμως οι κάτοικοι του νεοσύστατου δήμου Παύλου Μελά γνωρίζουν τον αγώνα του Σάββα Σερασίδη και της Δημοτικής Αρχής για την παραχώρηση του στρατοπέδου Παύλου Μελά και την μετεξέλιξή του σε Μητροπολιτικό Πάρκο. Ένας αγώνας κόντρα σε οικονομικά συμφέροντα και στις επιλογές της τότε Κυβέρνησης που ήθελαν να τσιμεντοποιήσουν το στρατόπεδο, όπως ήταν και η πρόταση του πρώην Δημάρχου και νυν υποψηφίου Δημάρχου, Διαμαντή Παπαδόπουλου.

2 έκριναν :

akrat είπε...

εύσομαι τα καλύτερα...

μνημονιακό ή αντιμνημονιακό το ψηφοδέλτιον??

mahler76 είπε...

στην Νίκαια κυκλοφόρησε φυλλάδιο που έγραφε απλά "Θέλεις ξένο δήμαρχο για την Νίκαια??". Το επίπεδο σε αυτές τις εκλογές έχει πέσει κατακόρυφα, ίσως επειδή από εδώ και πέρα θα είναι ακόμη περισσότερα τα λεφτά Άρη.

ShareThis