Ελάτε με ένα ποίημα

(21 Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης)
Θεσμός έγινε πια η βραδιά ποίησης που πραγματοποιείται στη Δυτική Θεσσαλονίκη τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου). Για 4η φορά με τον τίτλο «ελάτε με ένα ποίημα» bloggers διοργανώνουν μία ακόμα νύχτα ποίησης με ανέκδοτες δημιουργίες (2007, 2008, 2009).
Η βραδιά είναι αφιερωμένη στην ποίηση και δε θα μπορούσε να μένει κλειστή. Κάθε φίλος της ποιητικής τέχνης (blogger και μη) μπορεί να συμμετάσχει.
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος υπάρχει και μια ενότητα προσχεδιασμένη ως έκπληξη. Η φετινή, λοιπόν, βραδιά αφιερώνεται στο Μιγκέλ Ερνάτεθ του οποίου τα εκατόχρονα από τη γέννησή του γιόρταζαν πέρυσι οι Ισπανοί, ενώ η Ελλάδα σχεδόν τον αγνοεί.
Βάζουμε στην τσέπη μας το σημειωματάριο με τα ποιήματά μας, ερχόμαστε στο bar16 στη Σταυρούπολη, διαλέγουμε το ποτό μας, ακούμε τη μουσική μας και όταν το αποφασίσουμε πλησιάζουμε το μικρόφωνο και διαβάζουμε το έργο μας ή ενός φίλου.
Θέλουμε να ακουστεί αυτό που διαλέξαμε αλλά ντρεπόμαστε; Κανένα πρόβλημα. Οι διοργανωτές βρίσκονται πάντα εκεί. Θέλουμε πολύ να διαβαστεί το ποίημά μας αλλά βρισκόμαστε μακριά από τη Θεσσαλονίκη εκείνη τη νύχτα; Πανεύκολο. Το στέλνουμε με e-mail σε κάποιον από τους διοργανωτές...

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί 
Δευτέρα 21 Μαρτίου
στο Bar16 στη Σταυρούπολη  
(Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κανάρη 1, 
πλατεία Τερψιθέας, τηλ. 2310 655436).



5 έκριναν :

Ανώνυμος είπε...

Eνδιαφέρουσες πρωτοβουλίες στην εξωστρεφή και "ανακαινισμένη" πνευματικά Θεσσαλονίκη!

Crux είπε...

Μακάρι να μπορούσες να έρθεις χρωματιστή !

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το παλεύουμε όσο μπορούμε, Χρωματιστή. Εξάλλου, τούτη είναι η 4η φορά.

Crux, όντως και τις προηγούμενες φορές ήταν υπέροχα.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Θα έχει γκομενάκια να εντυπωσιάσουμε;
Αλλιώς δεν λένε οι ποιητικές βραδιές...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Απ' όλα έχουμε, Άσκαρ. Πώς να μην έχουμε γυναίκες;

ShareThis