υποψηφιότητα στα e-awards (ελληνκά βραβεία διαδικτύου)


Μέσα σε όλα στην προεκλογική περίοδο εμφανίστηκε και τούτο: 
υποψηφιότητα στα ελληνικά βραβεία διαδικτυακής δράσης/παρουσίας. Το blog μας προτάθηκε ως υποψήφιο με το ποίημα είκοσι ετώ, μιας και αφορά περιεχόμενο του προηγούμενου έτους. Διαγωνιζόμαστε στην κατηγορία συγγραφικό έργο με το πραγματικό μου όνομα.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να επιλεγούν/ψηφιστούν άμεσα από τους χρήστες του διαδικτύου τα καλύτερα από τα προτεινόμενα και κυρίως να γίνουν ευρύτερα γνωστά ιστολόγια και άλλοι διαδικτυακοί χώροι και έργα.
Οι κάλπες άνοιξαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής 29/4. Ήδη στην εικονική κάλπη Ελληνικών Βραβείων Διαδικτύου “e-awards 2012” προσέρχονται οι ψηφοφόροι/χρήστες του ελληνόφωνου διαδικτύου, για να ψηφίσουν τους καλύτερους υποψήφιους σε 16 κατηγορίες βραβείων.
Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή έχουν ήδη ψηφίσει 1852 φίλοι των e-awards, οι οποίοι έχουν μοιράσει με αυτόν τον τρόπο 5727 ψήφους στους 95 φιναλίστ. Ο εντυπωσιακός ρυθμός των περίπου 2 ψήφων ανά λεπτό, παρουσιάζει μάλιστα αυξητική τάση.
Εκτός από τη δική μας παρουσία ως ιστολόγιο/ποίημα υπάρχουν διάφορες κατηγορίες που πραγματικά κατά τη γνώμη μου αξίζει να δείτε. Προτρέπω να δείτε τις υποψηφιότητες σύμφωνα με την εισήγηση της κριτικής επιτροπής που έκανε το τιτάνιο έργο να επιλέξει ανάμεσα σε 1882 προτάσεις του κοινού. Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται αξιόλογοι διαδικτυακοί φίλοι είναι:
ΙστολΟγιο 2011
tweeter account 2011
hashtag 2011
tweet 2011, facebook status 2011, facebook account 2011
ενημερωτικΟς ιστΟτοπος 2011
άποψη/σχόλιο/κριτική/τεκμηρίωση 2011
επιμέλεια 2011
ΙστΟτοπος KυβερνητικΗς ΟργΑνωσης 2011
webradio/podcast 2011
videocast/webtv 2011
THΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
forum 2011
φωτογραφΙα 2011
βΙντεο 2011
Αρθρο 2011
διαφημιστική καμπΑνια έργο 2011
εφαρμοΓΗ 2011
συγγραφικΟ Εργο 2011
Xλωπτσιούδης Δήμος, Eίκοσι ετώ (ποίημα), δηλαδή το δικό μας.
Ευελπιστούμε. Ήδη το ελληνικό διαδίκτυο έχει ξεφύγει από τις παιδικές ασθένειες, αυτοοργανώνεται διατηρώντας άμεση επαφή με τον πραγματικό κόσμο (όπως φάνηκε και στις εκλογές) και δυναμώνει.

6 έκριναν :

teleytaios είπε...

Δήμο έχεις την καλημέρα μου.

Έχω ήδη ψηφίσει στα e-awards :) Αν κερδίσεις θέλω κέρασμα, χα, χα, χα....

Υ.Γ. Σήμερα περίμενα από εσένα μια ανάλυση των χτεσινών αποτελεσμάτων...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κώστα, καλή σου μέρα. Σ' ευχαριστώ για τη στήριξη. Μπορείς να μιλήσεις σου και σε φίλους, στη δουλειά,σε ιστολόγια κλπ :)

Για το εκλογικό αποτέλεσμα προσπαθώ να κάνω ανάλυση των τοπικών εκλογικών αποτελεσμάτων, να δω τις μετακινήσεις, τις ποιοτικές αλλαγές του αποτελέσματος και μετά θα περάσω και στο εθνικό στοιχείο. Θέλω να είναι λίγο ψύχραιμη η εκτίμησή μου και να μην επαναλάβω όσα έχουν πει άλλοι.

teleytaios είπε...

Δήμο, έχω ήδη στείλει mail και σε φίλους για να ψηφίσουν το ποίημά σου. Αν το πράξουν ή όχι δεν ξέρω, ελπίζω όμως να το κάνουν :)

Αναμένω την ανάλυσή σου λοιπόν.

saltapidas είπε...

κι εγώ περιμένω!

υ.γ. καλή επιτυχία :)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ, Νέστορα, ετοιμάζεται, ετοιμάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Πήραμε το μήνυμα.
Στείλαμε το μήνυμα.

ShareThis